MAGAZIN ON-LINE

CIRKUS PRAGA

joi, 6 ianuarie 2011

CIRKUS PRAGA     Macheta Circului Praga este realizata la scara de 1:32 si ocupa suprafata de 20 mp adica 4 m latime si 5 m lungime.
    Contine 160 de machete, din care 20% sunt in starea initiala, 40% sunt modificate si aplicate autocolante, 40% sunt machete confectionate de mine de la zero din material komatex de 3 mm ( 1 buc. rulota din lemn balsa ). Masinutele achizitionate sunt Welly, Majorette, NewRay si KOVAP. 
    La machetele confectionate de mine am lucrat un an si sase luni. Este vorba de rulota din lemn balsa, rulotele retro din komatex albastru, rulotele americane din komatex alb, intrarea in circ, vagonul pentru cai - rosu, vagonul pentru tigri, remorca cu cortul circului, stalpii citcului din aluminiu - in realitate sunt metalici, panouri publicitare etc. 
    Pe vremuri circul se deplasa cu trenul, asa ca am confectionat din komatex de 3 mm de diferite culori, si macheta trenului cu locomotiva pe aburi pentru deplasarea circului.
    Urmeaza confectionarea unui cort deja instalat si pregatit pentru spectacol, cu tribune, manej si aproximativ 1000 de figurine, din care 100 personalul circului si 900 de spectatori.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu